vseeno_vse_je_eno_knjiga_lokvanj

PREDGOVOR/SPREMNA BESEDA UREDNICE

Kamor usmerjaš svojo pozornost, tja gre tvoja energija!

Vse svoje življenje posvečam iskanju poti in načinov za svobodno in ustvarjalno življenje, ki presega sistem, pravila in standarde. Bogastvo in lepota življenja se »skrivata« onkraj trdnih struktur, ki naj nam služijo le zato, da lažje usmerimo fokus na uresničevanje svoje vizije. Spremenjen pogled in drugačen odnos do vsega, kjer čutimo odpor, nas osvobaja ujetosti v iluzijo nemoči. Življenje je neskončno bogato. Ves čas nam ponuja priložnosti, da zgrabimo usodo v svoje roke in se »teleportiramo« tja, kamor si želimo, tudi na drugi planet, če je to potrebno 😉.  Ena od možnosti je teleportacija na planet Vesna! Če še niste slišali zanj, boste o njem brali v tej knjigi 😉 .

Knjiga s pomenljivim naslovom VSEENO. VSE je ENO ponuja zelo privlačno alternativo življenju, kot ga poznamo danes. Povabi nas tudi na oddaljeni planet Vesna, kjer povezana skupnost različnih bitij iz vesolja, tudi ljudi, živi v sožitju, harmoniji in ljubezni. Knjiga VSEENO. VSE  je ENO odpira oči glede soNaravnega življenja, ki ga je mogoče udejanjiti skozi odprto srce, zavest in pogum.

V idealnih razmerah življenja na planetu Vesni se prebivalci lažje razvijajo in hitreje napredujejo. So daleč pred nami, saj se znajo teleportirati, najraje se sporazumevajo telepatsko, svoje sposobnosti in znanja pa samo še bolj razvijajo. Med sabo si pomagajo po svojih najboljših močeh, pri tem pa se ne vpletajo v življenje drugih. Tudi življenje na Zemlji večinoma samo opazujejo ter občasno posredujejo s šepetom, ki kot piš vetra pride prepihat misli Zemljana in mu pomaga razbrati prave odločitve. Tiste, ki ga bodo vodile po poti srca.

Dodana vrednost h knjigi so spretno umeščeni zapisi o staroverstvu, ki jih je pokojni Pavel Medvešček zelo podrobno predstavil. Pomemben vir znanja in navdih, da se spomnimo, kdo smo bili in kam želimo iti naprej!

Želim vam prijetno branje in popotovanje onkraj zgodbe, ki se nikoli ne konča.

Mirela Smajić